Jouw vragen, beantwoord.

Zijn jullie leggings geschikt voor lange vrouwen?

Jazeker! We hebben onze leggings specifiek getest met lange vrouwen om ervoor te zorgen dat ze ook voor hen geschikt zijn. Deze tests bevestigen dat onze leggings een comfortabele pasvorm bieden voor langere lichaamslengtes, zodat elke vrouw, ongeacht haar lengte, van ons assortiment kan genieten.

Waar vind ik de maattabel voor jullie leggings?

Het vinden van de perfecte maat voor onze leggings is eenvoudig! Op de productpagina, net boven de selectievakjes voor de maten, vind je een link genaamd 'Maatwijzer'.

Als je hierop klikt, opent zich onze gedetailleerde maattabel. In deze tabel kun je jouw eigen maten vergelijken met onze maatvoering om zo de ideale pasvorm voor jou te vinden. Neem even de tijd om jezelf op te meten en match dit met onze maattabel - zo zorgen we samen voor de beste keuze!

Voor welke activiteiten zijn jullie leggings geschikt?

Onze leggings zijn ontworpen om veelzijdig te zijn, ideaal voor een breed scala aan activiteiten. Ze zijn perfect voor yoga vanwege hun stretch en comfort, wat essentieel is voor de bewegingsvrijheid die nodig is bij verschillende yogahoudingen.

Bij hardlopen bieden ze optimale ondersteuning en ademend vermogen, cruciaal voor zowel lange afstanden als snelle sprints. In de sportschool, tijdens fitnesssessies, leveren ze de duurzaamheid en flexibiliteit die nodig zijn voor krachttraining en cardio-oefeningen.

Kortom, of je nu een ontspannen yogasessie doet of een intensieve hardlooptraining, onze leggings zijn je ideale partner.

Welke garantie bieden jullie op de leggings?

Bij ons staat kwaliteit voorop, en daarom bieden we met trots één jaar garantie op al onze producten.

Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten of problemen die je ondervindt bij normaal gebruik van het product. Mocht je binnen dit jaar na aankoop iets tegenkomen dat niet aan je verwachtingen voldoet, neem dan gerust contact met ons op. We zullen alles in het werk stellen om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Deze garantie is onze manier om jou te verzekeren van de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten, zodat je met vertrouwen kunt shoppen.

Hoe werkt het retourneren of ruilen van producten bij jullie?

Het retourneren of ruilen van producten bij ons is zeker mogelijk en we streven ernaar om dit proces zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Als je een product wilt ruilen, bijvoorbeeld voor een andere maat, dekken wij alle gerelateerde kosten. We begrijpen dat het vinden van de perfecte pasvorm soms wat aanpassing vergt, en we staan klaar om je daarbij te helpen.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons retour- en ruilbeleid, klik hier. Deze link leidt je naar een pagina waar je alles kunt lezen over hoe je een item kunt retourneren of ruilen, inclusief stap-voor-stap instructies.