Wij doneren 5% van onze nettowinst aan een goed doel

Mygainz vindt het belangrijk om bij te dragen aan een betere toekomst voor de huidige en toekomstige generaties. Daarom zijn 
wij trotse donateurs van Plan International, Pink Ribbon en Free a Girl. Samen dragen wij bij aan een betere toekomst!

Free a girl

Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen. Free a Girl werkt keihard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden, ook in Nederland.

Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen.We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Maar dat kunnen we niet zonder jou.Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.

Plan International. Girls first

Gelijke kansen voor meisjes en jongens. Dat is waar Plan International zich voor inzet. In ruim vijftig landen beschermen we meisjes tegen besnijdenis, kindhuwelijken, seksuele uitbuiting en tienerzwangerschappen. Ook in onze projecten op het gebied van onderwijs en werk, WASH (water, sanitatie, hygiëne) en noodhulp krijgen meisjes extra aandacht. Dit is hard nodig want zij worden stelselmatig achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International spant zich in om hun positie en die van hun families en community’s blijvend te verbeteren. Help je mee?